HAMİLE OLDUĞUNUZU AÇIKLARKEN EĞLENİN!

Hamile Olduğunuzu Açıklarken Eğlenin!

Hayatınız için oldukça özel anlardan biri olan hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman dilimi her kadın için unutulmazdır. Heyecan, kalp atışları derken bu süreci hemen eşleriyle ve sevdikleriyle paylaşmak isterler. Son dönemlerde moda olan bir etkinlik ise bu açıklama kısmını daha eğlenceli bir hale getiriyor. Çeşitli tarzlarla hamile olduğunuzu eşinize ve sevdiklerinize açıklayıp hayatınızdaki en özel anı daha da unutulmaz kılabilirsiniz. Kişiden kişiye göre değişecek olan açıklama şekillerini sizler için araştırırken hem eğlenceli hem de bir o kadar sevimli birçok yönteme rastlayıp sizler için listeledik. Tabi siz hazırladığımız listeye kendi fikirlerinizi ekleyip kendi eğlence anlayışınıza göre durumu çok daha mükemmel bir hale getirebilirsiniz!

Bebek Yemeği Organize Edebilirsiniz

En sevdiğiniz dost ve aile büyüklerinizi bir masa etrafında toplayarak onlara normal bir buluşmaymış gibi yemekler yapabilirsiniz. Sonra çayın yanına bebek şeklinde kurabiye, şekerleme getirin ve konuya girdiğinizde verdiğiniz sinyallerle hamile olduğunuzu keyifli şekilde anlamalarını sağlayın. Emin olun ki bu yöntemle çocuğunuz doğduktan yıllar sonra bile keyifli sohbetlerin en güzel anısı olarak hazırladığınız gece konuşulacaktır.

Açıklamayı Yıllarca Saklanacak Belge Haline Getirin

Tüm sevdiklerinizi mangal partisi adı altında evinize davet edin. Herkes keyifli şekilde sohbet ederken fotoğraf çekilmek istediğinizi belirtin ve herkes peynir derken sizi ‘Herkes Fatma hamile desin!’ diye bağırın. Böylelikle misafirleriniz olayın şoku ve mutluluğu içerisindeki ilk pozlarını verecek olup sizde bunu belgelemiş olacaksınız.

Baskılı Tişörtler İle Müjdeli Haberi Verin

Özellikle eşinize mutlu haberi vermek için işten gelince sana bir şey aldım deyip hediye paketini uzatın. İçinde ne olduğundan habersiz şekilde paketi açacak olan eşiniz ‘Baba ben geliyorum!’ baskılı tişörtü gördüğü zaman hamile olduğunuzu anlayacak ve mutlulukla size sarılacaktır. Bu yöntemle hamilelik haberini tüm sevdiklerinize duyurabilirsiniz.

Bebeğin İlk Fotoğrafı Daima İşe Yarar

Eşinizden uzakta olabilirsiniz yada eşiniz iş dolayısı ile şehir dışına çıkmış olabilir. Bu durumda mutlu haberi kuru kuru arayarak vermek yerine ona bebeğinizin ilk ultrason görüntüsünü gönderebilirsiniz. Ben beklerim diyen anne adayları içinde yine ultrason görüntüsünü kutuya koyarak vermenizi tavsiye edebiliriz.

Sürprizli Bir Pasta Ağzınızı Tatlandırırken Heyecanlandırabilir De!

Evet, sürekli farklı yöntemlerle hamilelik haberi neşeli hale getiriliyor ve siz eşinize bunu bir pastayla da duyurabilirsiniz. Normal bir pasta yapmış gibi servis edip ortasını kestiğinizde ‘Baba oluyorsun’ kartını gören eşiniz bizce sevinçten tüm pastayı yiyecektir…

Bu fikir ışığında şans kurabiyesi şeklinde mesaj içerikli kurabiye tabağı da hazırlayabilirsiniz. Eşiniz bu şekilde tatlı yem isteğiyle başlayan serüveni baba olduğunu öğrenerek tamamlayacak ve o anları asla unutmayacaktır.

Sohbet İçerisinde Küçük Bir Farklılıkla Hamilelik Haberinizi Çok Daha Keyifli Hale Getirebilirsiniz

Yöntemleri geliştirmek tamamen sizin elinizde. Yaratıcılık ve eşinizin seveceği tarzları birleştirerek haberinizi asla unutulmayacak bir hale getirebileceğinizi belirttiğimiz gibi bunu abartmadan da keyifli hale getirebilirsiniz. Örneğin akşam yemeği yerken konu değiştirme sırasında ‘İşte bende hamileyim’ dediğinizde eşiniz önce sakince söylemenize şaşıracak sonra da olayın şokuyla mutluluğunu nasıl ifade edeceğini bilemeyecektir. Ondan sonra ise mutluluğu 9 ay sonunda kucağınıza almayı beklemeye başlayıp keyifli bir dönem geçireceksiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menü