EN KARLI BEBEK ALIŞVERİŞ ÖNERİLERİ

En Karlı Bebek Alışveriş Önerileri: Doğumdan İtibaren Her Zaman Kullanılacak Eşyalar Listesi

Bebek sahibi olmak her çiftin isteği ve en büyük hayallerinden biridir. Bu mutluluğu yakalayan çiftlerse haberi alır almaz hazırlıklara başlayacak ve 9 ay sürecek bebek alışverişini keyifli bir şekilde sürdürecektir. Başta istenen gerekli veya gereksiz her şey alınırken süreç içerisinde mutlaka aile ekonominizi düşünmelisiniz. Başta heyecan ve mutlulukla alınan çeşitli oyuncaklar, çoraplar odayı doldururken alışverişinizi belirli bir plana göre gerçekleştirmelisiniz. Çünkü emin olun hamileyken yaptığınız alışverişler doğum sonrası yapacağınız alışverişin yanında oldukça az bir bütçe olacak. Doğumdan sonra bebek bezi, ıslak havlu mendiller, kremler, çeşitli damlalar alacağınız için eşya seçimi konusunda da doğumdan sonra her zaman kullanılacak parçalara önem vermelisiniz. Bu bağlamda sizler için hazırladığımız liste rehberliğinde 9 ayı ekonomik şekilde değerlendirirken en mükemmel ve kullanışlı parçalara sahip olabilirsiniz.

Beşik

Bebek alışverişi yapılırken doğum süreciniz için yeni doğan seti ve hastane çıkışı mutlaka edinmelisiniz. Hatta sadece bebek için değil kendinize de özel bir çanta hazırlayarak en az iki takım gecelik ve diğer ihtiyaç dâhilinde olanları eklemelisiniz. Ancak başlığımızda da belirttiğimiz gibi konu sürekli kullanılacak şeyler olunca akla ilk olarak beşik gelmektedir. Doğduğu andan 4-5 yaşına gelene kadar kullanılacak olan beşik için seçim yaparken oldukça özenli davranmalısınız. Bel ergonomisini, büyüklüğünü ve yumuşaklığını dikkate alarak uzun süre kullanılacak bir tercih yapabilirsiniz.

Bebek Monitörü

Bebek alışverişinize mutlaka bebek monitörü eklemelisiniz çünkü belli bir müddetten sonra odasında yatacak olan bebeğinizi bu şekilde kolayca kontrol edebilecek ve endişelenmeden rahatlıkla uyumasını sağlayacaksınız. Özelliğine göre değişen fiyatlarla satışa sunulan monitörleri direkt ses algılama telsiz olarak da satın alabilirsiniz. Ancak düşmelere karşı tetikte olmak istiyorsanız görüntülü bir sistem satın almanız şart.

Bebek Arabası

Listenin olmazsa olmazlarından biri olan bebek arabası ebeveynlerin hayatını oldukça kolaylaştırmakta ve bebeklere de ekstra konfor sağlamaktadır. Yetiştirme dönemi boyunca kullanılacak olan bebek arabalarını tekerlek bakımından dikkatli bir şekilde inceleyerek satın almalısınız. Hatta puset, araba koltuğu ile set halinde olan bebek arabalarını farklı renk ve modellerde tercih edip uzunca süre kullanmanız mümkün olacaktır.

Termometre Ve Bebek Küveti

Yeni doğmuş yavrunuzu sağlık bir şekilde büyütürken yıkama konusunda özel içinde file olan küvetler kullanmalısınız ve bunu uzunca süre kullanmaya devam etmelisiniz. Bunun yanı sıra çocuğunuzun ateşini ölçmek için hayat boyu sürecek ebeveynlik görevinde termometre en büyük yardımcınız olacaktır. Son teknoloji olan kulaktan ölçü alan termometrelerle kolay şekilde ölçüm yapabilirsiniz.

Bez Çantası

Bebeğinizle gezmeye gideceğiniz zaman yanınıza mutlaka ekstra bir çanta almalısınız. Genelde bebek araba setine dâhil olan bu çantaları özel olarak bez çantası şeklinde satın alabilirsiniz. Uzunca süre kullanılan dayanıklı çantaları bez döneminden sonra da çeşitli amaçlar doğrultusunda değiştirebilirsiniz.

Kanguru Ve Yatak Örtüsü Takımı

Her iki ürünü de uzun zaman kullanabilirsiniz hatta yatak örtüsü torunlara kalacak bir hatıra niteliğinde sizlerle beraber gelecektir. Kanguru ise bebeğiniz kucağınızdayken işlerinizi rahatça halledip bebeğinize yakın olmanızı sağlayacaktır. Farklı marka ve modellerde en konforlu olan tercihe dip bebeğinizi rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menü