BEBEK ARABASI TERCİH EDERKEN NELERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMALISINIZ?

Bebeğiniz için alışverişe çıktığınızda elbette bir gün bebek arabası satın alacaksınız. Gideceğiniz yerleri ve bebeğinizin konforunu son derece etkileyecek olan bebek arabası seçimini doğru yapmanız ise elbette çok önemli. Konforlu ve şık bir bebek arabası seçiminizde dikkat etmeniz gereken birçok husus bulunmakta. Bebeğinize ve size uygun bir bebek arabası satın almak için sizlere birkaç tavsiyemiz var. Bu tavsiyeleri göz önünde bulundurarak uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli bebek arabalarını kolayca tercih edebilirsiniz.
En Keyifli Alışveriş Bebek Arabası Alışverişi Ne Zaman Yapılmalı?
Bebeğiniz için elbiseler, havlular ve beşik gibi birçok ürünü almak için bir alışveriş listesi oluşturuyorsunuz diyelim. Bebek arabası da malum en büyük ihtiyaç. Bebek arabasını mutlak suretle cinsiyetin belirlenmesinin ardından almak en doğru karar olacaktır. Çünkü; netleşmeyen cinsiyetlerde aldığınız rengi kullanamama ihtimaliniz çok yüksek. Bu nedenle, cinsiyet belirlendikten sonra bebek arabası alma işine girişebilirsiniz. Ancak, hala daha cinsiyetini bilemediğiniz evladınız için bebek arabasını bu alışverişte almanız gerekiyorsa size vereceğimiz önerilere kulak verin!
·         Bebeğinizin cinsiyetini bilmediğiniz için renk konusunda oldukça dikkatli olmalısınız. Siyah renk hem kız bebeğe hem de erkek bebeğe en uygun renk olsa da yazın tüm sıcağı içine çekeceğinden bebeğiniz için uzak durmanız gereken renklerin başında siyah geliyor. Beyaz çabuk pisleneceğinden temizleme problemi yaşamamanız adına beyaz renkten de uzak durmanızda fayda var.
·         Mor, Turkuaz ve Kahverengi bebek arabası seçimlerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz popüler renkler arasında. Çünkü; mor, turkuaz ve kahverengi her cinsiyet için uygun olabilecek renkler arasında sayılıyor.
Bebek Arabası Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bebek arabasının boyutu: Bebek arabası seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli kıstas elbette bebek arabasının ölçüleri olmalı. Arabanıza sığamayacak bir bebek arabası elbette kullanışlı olmayacak ve size yeni bir masraf çıkaracaktır. Toplu taşıma araçlarında büyük yer kaplamamasına özen göstereceğiniz bebek arabasını seçerken standart ölçülerden yana tercihinizi kullanın.
Bebek arabasının portatifliği: Taşınabilir ya da bölünebilir bebek arabaları günümüzde çok popüler. İki parçaya ayrılan ve katlanabilen bebek arabaları çok az yer kaplıyor olmasıyla ailelerin dikkatini çekiyor. Toplu taşıma ya da araçlarınızda hiç yer kaplamayan bu bebek arabalarını bebek eşyaları satan her yerde bulabilirsiniz.
Bebek arabasına asılan oyuncaklar: Bebek arabasını süslemek isteyen anneler bebek arabası oyuncaklarını alırlar. Ancak bebek arabasına takılan oyuncakların seçimi de elbette çok önemli. Bebek arabasının boyutuna göre bebek arabası oyuncağı seçmenizde fayda var.  Aynı zamanda bebeğiniz için alacağınız bebek arabası oyuncakları da bebeğinizin gelişimine uygun olmalıdır.
Bebek arabasına takılan oyuncaklar için tercihinizi mutlaka sesli ürünlerden yana kullanın. Bu bebeğinizin dikkatini çekecek ve sıkılmasını engelleyecektir. Ancak, cam gibi yaralanmalara sebep verebilecek ürünleri almamaya özen göstermelisiniz. Çocuklar için incelemelerin sık sık yapıldığı markalardan da bebek arabası oyuncaklarını temin edebileceğinizi unutmayın! Örneğin, bizler buyurken.com olarak sitemizde bebek arabası oyuncakları kategorisinde sattığımız bebek arabasına takılan oyuncaklarda bu hususa çok dikkat ediyoruz. Hepimiz bir ebeveyniz ve kendi çocuklarımız için tercih etmeyeceğimiz oyuncakları asla web sitemizde de satışa sunmuyoruz. Bu nedenle, dilerseniz pusete takılan oyuncakları sitemizden satın alabilir dilerseniz güvendiğiniz markalara göz atabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kategoriler

Sepetim

No products in the cart.